Exclusieve 50 Euro Goud Proof munt tijdelijk beschikbaar

Numismatische specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .916 Goud
Kwaliteit: Proof (Hoogst mogelijke kwaliteit)
Oplage: Slechts 1.000 wereldwijd
Nominale waarde: 50 Euro
Jaar: 2017
Diameter: 21 mm
Gewicht: 6,5 gram
Met Certificaat van Echtheid en cassette

Bemachtig 1 van de 11 beschikbare exemplaren!

Vindt u ook niet dat de tijd snel gaat? De laatste feestdagen van dit jaar staan alweer voor de deur en over twee weken wordt er getoost op 2022. Daarom zijn onze experts eerder deze maand voor u op zoek gegaan naar een prachtige munt om het huidige verzameljaar mee af te sluiten.

Naar mijn idee is een zeer mooi slotstuk gevonden. Goud is immers één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. Zeker in onzekere tijden. Hierdoor bereikte de goudprijs midden in de coronacrisis de hoogste stand ooit.

Indien u de officiële gouden 50 Euro wilt bemachtigen, wordt aangeraden gelijk het bestelformulier in te vullen. U ontvangt uw zending 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht, zonder verplichtingen of vervolgleveringen. Mis deze mogelijkheid niet en reageer direct.

Numismatische specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .916 Goud
Kwaliteit: Proof (Hoogst mogelijke kwaliteit)
Oplage: Slechts 1.000 wereldwijd
Nominale waarde: 50 Euro
Jaar: 2017
Diameter: 21 mm
Gewicht: 6,5 gram
Met Certificaat van Echtheid en cassette

Meer informatie

Deze munt uit Malta maakt deel uit van een internationale serie ter herdenking van de negentiende eeuw, "de eeuw van ijzer en glas". Op de Maltese bijdrage is de Serre van de Botanische Tuinen van Argotti weergegeven. De botanische tuinen bestaan nog, maar dat geldt niet voor het afgebeelde bouwwerk. In 1931 besloot de overheid om de indrukwekkende constructie af te breken vanwege de hoge onderhoudskosten.

De gouden 50 Euro is natuurlijk geslagen in de hoogst mogelijke verzamelkwaliteit. Hierdoor is het verfijnde ontwerp, dat gematteerd is geslagen op een hoog-spiegelende achtergrond, een ware blikvanger. Dit wordt versterkt door de luxe presentatiecassette van de Centrale Bank van Malta waarin de munt wordt geleverd.

Een ander kenmerk van Herdenkingsmunten in Proof-kwaliteit is dat deze direct na de slag voorzichtig worden verpakt in een beschermende muntcapsule. Eén voor één. U ontvangt gegarandeerd een prachtige munt, zonder beschadigingen of oneffenheden, indien u nu hier uw reservering plaatst.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.