Reserveer nu uw officiële Euro Geboorteset (OP=OP!)

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Of een speciale muntset voor uw eigen verzameling? Dan is één van de onderstaande officiële Nederlandse sets wellicht iets voor u. De beschikbaarheid van deze Euro-Geboortesets in goede kwaliteit is echter zeer beperkt. Zorg er dus voor dat u op tijd bent en vul snel uw bestelformulier in!

Selecteer alsutblieft eerst de set(s) die u wilt bemachtigen voordat u het bestelformulier onderaan de pagina invult.

Loading...
Vul hieronder uw gegevens in


Meer informatie

Net zoals de officiële set uit het geboortejaar van Prinses Amalia, zijn ook de andere sets leuk om cadeau te geven. Elke Euro-Geboorteset bevat alle munten van een jaar, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Deze munten zijn geslagen in de hoogwaardige kwaliteit Brilliant Uncirculated en voorzien van het portret van de toenmalige Koningin Beatrix. Ook dat maakt de sets interessant voor jongeren.

Naast alle Euromunten bevatten de sets een exclusieve Geboorte-uitgifte. Deze uitgifte is samen met de munten verpakt in een representatieve en jaarlijks wisselende blisterverpakking. U kunt de verschillende verpakkingen hier bekijken.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.