Schaarse munt van Sterling zilver en Nordic Gold

Specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Sterling zilver & Nordic gold
Kwaliteit: Superieure muntkwaliteit Proof-Like
Oplage: Slechts 3.000 stuks
Nominale waarde: 5 Euro
Jaar: 2018
Diameter: 34 mm
Gewicht: 15 gram
Inclusief representatieve blisterverpakking

Specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Sterling zilver & Nordic gold
Kwaliteit: Superieure muntkwaliteit Proof-Like
Oplage: Slechts 3.000 stuks
Nominale waarde: 5 Euro
Jaar: 2018
Diameter: 34 mm
Gewicht: 15 gram
Inclusief representatieve blisterverpakking

Tijdelijk beperkt beschikbaar!

Onlangs hebben wij u een officiële Luxemburgse 5 Euro Herdenkingsmunt van Sterling zilver en Nordic Gold aangeboden. Meermaals is ons gevraagd of wij nog meer munten uit dezelfde serie kunnen aanbieden. Echter is dat makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste exemplaren belanden al kort na uitgifte in particuliere verzamelingen.

Dat gold ook voor de munt die u nu kunt reserveren. U heeft deze kans te danken aan een Belgische handelaar die zo vriendelijk is geweest een paar exemplaren aan ons te verkopen. Zo blijkt wederom hoe belangrijk het is om goede contacten te onderhouden in binnen- en buitenland.

Het nadeel van dit soort aanbiedingen is dat er vaak verzamelaars zijn die de boot mislopen. Er zijn simpelweg te weinig exemplaren beschikbaar. Vorige week was de Franse munt bijvoorbeeld in vier uur uitverkocht. Zorg er daarom voor dat u op tijd bent en vul snel het bestelformulier in. Alle bestellingen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld!

Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

De prachtige munt die u kunt bestellen is een vervolg in de serie munten met het thema Flora & Fauna van Luxemburg. Op deze munt staat het welbekende riet centraal, uitgebeeld met onder andere een rietplant en een vogel. Dit dier lijkt erg op een mus, maar het is een Rietzanger.

Zoals het begin van de naam doet vermoeden, verblijft deze vogel graag in gebieden met veel riet. Of het tweede deel van de naam ook toepasselijk is? Daarover verschillen de meningen. In Luxemburg heeft de vogel de minder flatterende naam ‘klenge Jaizert’. Oftewel, de kleine schreeuwer.

De bijzondere munt van Sterling zilver en Nordic Gold wordt geleverd in de officiële blisterverpakking. Deze speciaal ontwikkelde verpakking bevat alle specificaties van de munt, maar ook uitgebreide informatie over het thema. Op één van de foto’s die wij hebben gemaakt kunt u de verpakking van dichtbij bekijken.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.