Bemachtig de officiële 10 Euro ter herdenking van Napoleon

Specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 2.500
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2021
Diameter: 37 mm
Gewicht: 22,2 g
Inclusief Echtheidscertificaat en cassette

Specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 2.500
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2021
Diameter: 37 mm
Gewicht: 22,2 g
Inclusief Echtheidscertificaat en cassette

Gloednieuw en nu al uitverkocht bij de Franse Munt!

Frankrijk staat in 2021 stil bij het overlijden van Napoleon Bonaparte, 200 jaar geleden. Daarom heeft het Franse munthuis Monnaie de Paris een officiële 10 Euro Herdenkingsmunt uitgegeven. Deze waardevolle munt is geslagen in puur (99,9%) zilver Proof kwaliteit.

De oplage is strikt gelimiteerd tot slechts 2.500 exemplaren wereldwijd. Mede hierdoor is de munt reeds uitverkocht bij de Franse munt. De beschikbaarheid op de Nederlandse markt is bovendien extreem gelimiteerd.

Indien de munt nog beschikbaar is en u geïnteresseerd bent, kunt u het best zo spoedig mogelijk het bestelformulier invullen. Alle bestellingen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld en wij kunnen geen extra exemplaren bemachtigen!

Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Ontwerp Napoleon munt

Op 2 december 1804 kroonde Napoleon Bonaparte zichzelf tot keizer en zijn vrouw, Josephine, tot keizerin. In opdracht van de nieuwe keizer heeft de Franse schilder Jacques-Louis David een prachtig schilderij gemaakt waarop deze gebeurtenis is weergegeven. Dit 610 bij 932 centimeter grote schilderij is te bezichtigen in het Louvre in Parijs.

Een deel van het schilderij is afgebeeld op de officiële Franse 10 Euro die u nu kunt bemachtigen. Op de voorgrond ziet u Napoleon die de kroon vasthoudt die voor zijn vrouw is bedoeld. Daarachter is een knielende Josephine afgebeeld.

Op de keerzijde is de omtrek van de welbekende Piramide van het Louvre te zien, met een klein deel van het Louvre op de achtergrond. Herkent u het kunstwerk in het midden van de piramide? Dit stelt één van de beroemdste beelden uit de klassieke oudheid voor, dat sinds 1884 een prominente plek in het Louvre heeft: de Nikè van Samothrake.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.