Laatste kans op deze nieuwe zilveren 10 Euro (OP=OP!)

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .900 Zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 3.000 wereldwijd
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2020
Diameter: 31 mm
Gewicht: 22,20 gram

Reeds compleet uitverkocht in Frankrijk

U heeft nu de kans om de schaarse zilveren 10 Euro te bemachtigen waarop het kuntstwerk ‘De Grote Golf’ te zien is. Deze munt is inmiddels al uitverkocht bij het Franse munthuis dat de munt heeft geslagen, Monnaie de Paris. Zo enorm is de vraag naar het prachtexemplaar.

Hierdoor is dit misschien wel uw enige mogelijkheid om deze Franse Herdenkingsmunt nog te bemachtigen voor slechts € 79,95. Vul dus snel het formulier op deze pagina in om een exemplaar te reserveren!

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .900 Zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 3.000 wereldwijd
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2020
Diameter: 31 mm
Gewicht: 22,20 gram
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Meesterwerken van het Museum - De Grote Golf

Op uw munt ziet u het kunstwerk De Grote Golf bij Kanagawa van de Japanse kunstenaar Katsushika Hokusai. Deze houtsnede is het bekendste werk van Hokusai en het is vele malen gekopieerd. Ook Hokusai zelf heeft meerdere afdrukken gemaakt. Hierdoor is De Grote Golf onder andere te vinden in collecties van het Rijksmuseum, het British Museum in Londen en het Metropolitan Museum of Art in New York.

Wij kunnen niet met zekerheid zeggen wanneer wij uw munt zullen leveren. Helaas hebben diverse zendingen dit jaar langer geduurd dan van tevoren werd gedacht, ook vanuit Frankrijk. Mede door diverse coronamaatregelen waar ook het internationale verkeer last van ondervindt. Desondanks is het verstandig zo spoedig mogelijk uw gegevens achter te laten, zodat u er op tijd bij bent.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.