Reserveer nu uw Franse 10 Euro Zilver Proof munt 'Olympia'

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .900 Zilver
Kwaliteit: Allerhoogste kwaliteit (Proof)
Oplage: Slechts 3.000 stuks
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2020
Diameter: 37 mm
Gewicht: 22,2 g
Inclusief luxe muntcassette

Nog beperkt beschikbaar voor slechts € 79,95!

Wanneer wij een officiële Franse Herdenkingsmunt aanbieden, stromen de reserveringen binnen. Elke keer weer. Dankzij de schitterende ontwerpen, boeiende onderwerpen en hoge muntkwaliteit is de vraag naar munten uit Frankrijk groot. Bovendien is de oplage vaak zeer strikt gelimiteerd.

Dat geldt zeker voor de nieuwste 10 Euro Herdenkingsmunt ter herdenking van het Griekse Olympia. Van dit zilveren meesterwerk zijn slechts 3.000 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Toch heeft u nu een kans om dit speciale Franse wettige betaalmiddel te bemachtigen.

U wordt wel aangeraden om vandaag nog uw reserveringsformulier in te vullen. Reserveringen worden zonder uitzondering op volgorde van binnenkomst behandeld. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .900 Zilver
Kwaliteit: Allerhoogste kwaliteit (Proof)
Oplage: Slechts 3.000 stuks
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2020
Diameter: 37 mm
Gewicht: 22,2 g
Inclusief luxe muntcassette
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

UNESCO Werelderfgoed - Olympia

De themazijde van uw zilveren 10 Euro Herdenkingsmunt vertegenwoordigt het oude heiligdom aan Zeus, Olympia. Op de achtergrond ziet u de zuilen die tot op de dag van vandaag nog steeds zijn te bezichtigen. Daarvoor is een Griekse Godin afgebeeld die met de Olympische vlam haar fakkel aansteekt. Een verwijzing naar de moderne Spelen, waarbij met vuur vanuit Olympia de vlam in het stadion van de gaststad wordt aangestoken.

Het officiële Franse wettige betaalmiddel is onderdeel van de UNESCO serie van Monnaie de Paris. Met deze serie staat het Franse munthuis stil bij de belangrijkste en meest bijzondere bouwwerken op de Werelderfgoedlijst. Het oude Olympia in Griekenland, waar om de vier jaar de Olympische Spelen in de klassieke oudheid werden gehouden, staat sinds 1989 op deze prestigieuze lijst.

Het jaar van de Olympische Zomerspelen Tokyo 2020

Het is geen toeval dat Monnaie de Paris ervoor heeft gekozen de munt dit jaar uit te geven. Onder normale omstandigheden zou 2020 het jaar zijn geweest dat de Olympische Spelen in Tokyo plaatsvonden. Hoewel deze Spelen zijn verplaatst, waren de eerste Herdenkingsmunten ter ere van Olympia al geslagen. Daarom bieden wij u nu graag de gelegenheid dit unieke verzamelobject te reserveren.

Naar verwachting zullen er veel aanvragen voor deze munt binnenkomen. Deels door de populariteit van zowel de Olympische Spelen als Franse munten. Maar bijvoorbeeld ook doordat de belangstelling in gouden en zilveren munten sinds de uitbraak van de coronacrisis explosief is toegenomen. Laat dus direct uw gegevens achter om in te tekenen op een exemplaar.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.