Reserveer de eerste officiële Elton John Herdenkingsmunt!

Door de enorme populariteit van het Britse popicoon is de wereldwijde vraag naar de munt enorm. De beschikbaarheid op de Nederlandse markt is dan ook zeer beperkt. Naar verwachting zal de Elton munt daardoor snel zijn uitverkocht. Plaats dus direct uw reservering, want OP=OP!

Loading...
Vul hieronder uw gegevens in


Over de officiële Elton John munt

Tweede uitgifte in de Muzieklegende-serie
Veel vraag naar de Elton John munt

Vanwege de gigantische populariteit van Elton John kunt u zich wel voorstellen dat er enorm veel internationale interesse in de munt is. De oplage van de munt, uitgezonderd de versie in BU-kwaliteit, is echter strikt gelimiteerd. Waarschijnlijk is er daardoor veel meer vraag dan aanbod. Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, wordt u daarom geadviseerd om vandaag nog uw interesse kenbaar te maken. Het zou zonde zijn als u te laat bent om uw Elton John te kopen.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Gelukkig is de munt verkrijgbaar in verschillende varianten. Deze verschillen van materiaal, in kwaliteit en in prijs. Zo is er voor elk wat wils. Ook is de kans dan groot dat u in ieder geval één van deze gewilde Elton John munten aan uw verzameling kunt toevoegen. Ondanks het feit dat de oplage van de BU-munt niet vaststaat, zal de beschikbaarheid op de Nederlandse markt wel beperkt zijn. Ook als u alleen deze variant wilt bemachtigen kunt u het beste zo spoedig mogelijk uw reservering plaatsen.