Bemachtig nu uw officiële Vaticaanse B.U. Set 2020 (OP=OP!)

Numismatische specificaties

Prijs: Slechts € 89,95
Metaal: Divers
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: Slechts 35.000 wereldwijd
Nominale waarde: 3,88 Euro
Jaar: 2020
Diameter: Divers
Gewicht: Divers
Inclusief exclusieve presentatieverpakking

Reserveer nu voor slechts € 89,95!

De interesse in munten uit het Vaticaan is altijd enorm. Dat komt door de mooie ontwerpen en hoge kwaliteit, maar ook door de strikt gelimiteerde oplage. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is de vraag vaak groter dan het aanbod.

Mis daarom deze kans niet om de gloednieuwe officiële Vaticaanse B.U. Set van 2020 aan uw verzameling toe te voegen. Toen wij deze Vaticaanse jaarset in het verleden aanboden, was de set meestal al snel uitverkocht. Soms zelfs al na twee dagen. Naar verwachting zal de nieuwe set dan ook binnen de kortste keren zijn uitverkocht.

In vergelijking met 2019 is de oplage zelfs extra strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 35.000 sets geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd, en daarvan is maar een klein aantal sets verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Reserveer daarom nu uw Vaticaanse B.U. Set 2020 voor € 89,95!

Numismatische specificaties

Prijs: Slechts € 89,95
Metaal: Divers
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: Slechts 35.000 wereldwijd
Nominale waarde: 3,88 Euro
Jaar: 2020
Diameter: Divers
Gewicht: Divers
Inclusief exclusieve presentatieverpakking
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Over uw Vaticaanse B.U. Set 2020

Vaticaanstad is de kleinste onafhankelijke staat ter wereld en heeft naar schatting iets meer dan 800 inwoners. Dat is één van de reden dat er zo weinig munten van de Stato della Citta del Vaticano worden geslagen. Desalniettemin geeft het Vaticaan speciaal voor verzamelaars jaarlijks een beperkt aantal sets met de officiële Vaticaanse munten uit. Hoewel de wereldwijde vraag naar de sets groot is, is de oplage elk jaar strikt gelimiteerd.

Extra beperkte oplage

In 2018 en 2019 bedroeg de maximale oplage van de gewilde set jaarlijks 60.000 exemplaren. Daar is nu verandering in gekomen. De exclusieve Vaticaanse B.U. Set heeft dit jaar een oplage van slechts 35.000 stuks. Hierdoor zijn er waarschijnlijk juist nog meer verzamelaars die de set zo snel mogelijk willen bemachtigen.

Dankzij onze uitstekende internationale contacten is het gelukt om de set naar Nederland te halen. Hierdoor heeft u de kans om de zeldzame Vaticaanse Euromunten in Brilliant Uncirculated kwaliteit aan uw collectie toe te voegen. Helaas zijn veel munthuizen over de hele wereld ook geïnteresseerd in de set, waardoor wij minder exemplaren hebben bemachtigd dan gehoopt. U wordt dan ook aangeraden vandaag nog uw reserveringsformulier in te vullen.