Zilveren 'Artificial Intelligence' munt met een kern van Niobium

Numismatische specificaties

Prijs: € 99,95
Metaal: .900 Zilver
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: 65.000
Nominale waarde: 25 Euro
Jaar: 2019
Diameter: 34 mm
Gewicht: 9,8 gram
Gekleurd met het element niobium

Het spectaculairste product van de Oostenrijkse Munt!

De Oostenrijkse Munt heeft dit jaar een hele bijzondere officiële 25 Euro munt geslagen. Op deze munt staat Artificial Intelligence (Kunstmatige Intelligentie) centraal. Wat de zilveren munt uniek maakt, is het innovatieve gebruik van Niobium. Het element Niobium geeft de zilveren munt een prachtige elektrisch-blauwe kleur. Door Het element op twee manieren te verwerken, heeft de schitterende niobiumkern twee tinten blauw gekregen.

Naar verwachting is de unieke 25 Euro munt snel uitverkocht. De internationale interesse is namelijk enorm. Reageer daarom vandaag nog.

Numismatische specificaties

Prijs: € 99,95
Metaal: .900 Zilver
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: 65.000
Nominale waarde: 25 Euro
Jaar: 2019
Diameter: 34 mm
Gewicht: 9,8 gram
Gekleurd met het element niobium

Deze uitgifte is helaas uitverkocht

Meld u geheel vrijblijvend aan voor onze gratis nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de nieuwste acties en aanbiedingen.

Meer informatie

Onderdeel van een prijswinnende serie

Sinds 2003 geeft Oostenrijk elk jaar een bijzondere munt uit met een kern van Niobium en een zilveren buitenring. Deze unieke munten worden door velen beschouwd als de meest spectaculaire producten van de Oostenrijkse Munt. Het is dan ook niet voor niets dat de razend populaire munten verscheidene internationale prijzen hebben gewonnen.

De innovatieve Niobium-munten verkennen de vele aspecten van technologie en technologische ontwikkelingen. Door het Niobium telkens op verschillende manieren te verwerken heeft de munt jaarlijks niet alleen een ander ontwerp, maar ook een andere kleur. De baanbrekende munt is sinds 2014 zo mogelijk nog innovatiever. Toen werden voor het eerst twee verschillende kleuren Niobium op één munt toegepast.