Speciale John Lennon Herdenkingsmunt zeer beperkt beschikbaar

Numismatische specificaties

Prijs: € 149,00
Metaal: .9999 Zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 9.999 stuks
Nominale waarde: 20 Dollar
Jaar: 2019
Diameter: 38 mm
Gewicht: 31,1 gram (1 Troy ounce)

Bestel de munt nu voor de officiële uitgifteprijs

Vijftig jaar geleden brachten John Lennon en Yoko Ono het wereldberoemde lied Give Peace a Chance uit. Het populaire protestlied steeg snel in de Nederlandse hitlijst en stond zelfs meerdere weken op nummer 1. Een halve eeuw later heeft de boodschap nog steeds niet aan kracht ingeboet.

Speciaal voor het 50-jarig jubileum van het legendarische lied wordt er een officiële Give Peace a Chance Herdenkingsmunt uitgegeven. De oplage van deze 99,99% puur zilveren munt is zeer strikt gelimiteerd. Er worden slechts 9999 exemplaren geslagen. Vanwege de vele muntverzamelaars én miljoenen John Lennon fans wereldwijd is de vraag waarschijnlijk groter dan het aanbod.

Vul direct het formulier in om een exemplaar te reserveren. Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

Numismatische specificaties

Prijs: € 149,00
Metaal: .9999 Zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 9.999 stuks
Nominale waarde: 20 Dollar
Jaar: 2019
Diameter: 38 mm
Gewicht: 31,1 gram (1 Troy ounce)

Deze uitgifte is helaas uitverkocht

Meld u geheel vrijblijvend aan voor onze gratis nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de nieuwste acties en aanbiedingen.

Meer informatie

Geslagen in de allerhoogste kwaliteit

Op de puur zilveren munt prijkt een iconische afbeelding van Yoko Ono en John Lennon. Dit ontwerp komt extra goed tot haar recht doordat de Herdenkingsmunt is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof. Deze kwaliteit wordt bereikt door speciaal geprepareerde muntplaatjes een paar keer te slaan met speciale stempels.

John Lennon en Yoko Ono’s Bed-In for Peace

De actie voor wereldvrede van John Lennon en Yoko Ono in het Queen Elizabeth Hotel in Montreal was hun tweede Bed-In. Enkele maanden eerder hield het kerserve bruidspaar dezelfde actie in het Hiltonhotel in Amsterdam. Daarbij brachten zij enkele dagen in bed door. Dagelijks waren journalisten van over de hele wereld welkom om een bezoek te brengen. Dit werd in maart nog door Hilton Amsterdam herdacht.