Bezienswaardigheden van de Wereld in 24-Karaat Goud

Bezienswaardigheden van de Wereld in 24-Karaat Goud

Bezienswaardigheden van de Wereld in 24-Karaat Goud

Zorg dat u op tijd de exclusieve Goudbaarmunt reserveert. U krijgt direct € 30,- korting en ontvangt het volgende thuis:

  • Een officiële herdenkingsmunt in 24-Karaat goud
  • Geslagen in de hoogwaardige kwaliteit Proof-Like
  • Met gratis verzamelsysteem

Ja, graag ontvang ik de waardevolle ‘La Sagrada Familia’ Goudbaar-Munt in 24-karaat goud. Met mijn kortingscode ontvang ik mijn zending voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 59,95 (later € 89,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

{source}

{/source}

Ontdek de beroemdste bezienswaardigheden ter wereld

Met deze prestigieuze Collectie worden wereldberoemde bouwwerken vereeuwigt op officiële 24-karaats gouden herdenkingsmunten. Elke bezienswaardigheid is afgebeeld op een Goudbaarmunt en geslagen in de superieure muntkwaliteit 'Proof-Like'. Om de hoge verzamelwaarde te waarborgen, ontvangt u een speciaal verzamelsysteem. Hierin kunt u elke Goudbaarmunt veilig, geordend en op representatieve wijze opbergen.

Uw kennismakingszending

Ter kennismaking met deze razend populaire Collectie ontvangt u de Goudbaarmunt waarop de 'Sagrada Familia' is afgebeeld. De Sagrada Familia staat midden in het hart van Barcelona en trekt jaarlijks ruim 5 miljoen bezoekers. Daarmee is het architectonische meesterwerk, dat sinds 2005 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, één van de meest bezochte bezienswaardigheden ter wereld. Antoni Gaudí, de beroemde architect van Catalaanse afkomst, heeft de kerk ontworpen. Hoewel de eerste steen is gelegd in 1882, wordt er tot op de dag van vandaag aan de kerk gewerkt. Het eind is echter in zicht.

Specificaties
Uitgifte La Sagrada Familia
Thema Bezienswaardigheden van de Wereld
Metaal Puur (.999) goud
Kwaliteit Proof-Like
Afmeting 15,2 x 8,6 mm
Gewicht 0,31 gram (1/100 Troy Ounce)
Levering Ongeveer maandelijks
Ter kennismaking € 59,95 (later € 89,95)
Gratis voor u Hoogwaardig verzamelsysteem
{source} {/source}

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in