Bestel snel uw officiële Rolling Stones munt (OP=OP!)

Officiële Rolling Stones munt kopen - Amsterdams MuntKantoor

U heeft nu de kans om de gloednieuwe officiële Rolling Stones munt van The Royal Mint te kopen. Er zijn verschillende uitvoeringen van deze gewilde munt beschikbaar. De uitvoeringen waarvan de oplage strikt gelimiteerd is, zijn waarschijnlijk zeer snel uitverkocht. De wereldberoemde band is immers enorm populair. Zorg er daarom voor dat u op tijd bent en reserveer direct uw Rolling Stones munt!


Naar verwachting kan de Rolling Stones munt begin januari worden geleverd. Bedankt voor uw geduld.

Loading...
Vul hieronder uw gegevens in


Meer informatie over de Rolling Stones munt

Het volgende eerbetoon aan een muzieklegende

De munt wordt uitgegeven ter ere van het zestigjarig bestaan van The Rolling Stones. Het is de vijfde uitgifte in de immens populaire Music Legends serie van de Britse Koninklijke Munt. Hiermee eert het Verenigd Koninkrijk artiesten die van grote invloed zijn geweest op de hedendaagse muziek. Queen was, in 2020, de eerste band die op deze wijze werd geëerd. Daarna volgden munten ter ere van Elton John, David Bowie en The Who.

Veel vraag naar de Rolling Stones munt

Vanwege de gigantische populariteit van Rolling Stones kunt u zich wel voorstellen dat er enorm veel interesse in de munt is. In het Verenigd Koninkrijk, maar zeker ook in Nederland zullen veel verzamelaars en Stones fans de munt willen kopen. Het is dan ook waarschijnlijk dat er meer vraag dan aanbod is. Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, wordt u daarom geadviseerd om vandaag nog uw exemplaar te bestellen.

Verkrijgbaar in verschillende varianten

Gelukkig is de munt verkrijgbaar in enkele varianten. Deze verschillen van materiaal, in kwaliteit en in prijs. Zo is er voor elk wat wils. Ook is de kans dan groot dat u in ieder geval één van deze munten kunt kopen. Van de Rolling Stones munt in Brilliant Uncirculated kwaliteit is van tevoren namelijk geen maximale oplage bepaald.

Eén van de laatste munten met portret Elizabeth II

Zoals u kunt zien, is het portret van wijlen Koningin Elizabeth II op de munt afgebeeld. Hiermee is de Rolling Stones munt één van de laatste Britse Herdenkingsmunten waarop haar portret wordt geslagen. Immers zal het portret van Koning Charles III op alle munten worden afgebeeld.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.