Bestel nu uw officiële James Bond munt!

Ter ere van de 25ste Bondfilm, No Time To Die, heeft de Britse Koninklijke Munt een officiële James Bond munt geslagen. U bent nu in de gelegenheid om deze speciale Herdenkingsmunt te reserveren. Echter is de beschikbaarheid op de Nederlandse markt uitzonderlijk beperkt. Plaats dus direct uw reservering, want OP=OP!

Loading...
Vul hieronder uw gegevens in


Over de officiële James Bond munt

James Bond munten kopen - Amsterdams MuntKantoor
Uitgifte van de James Bond munten

Door de coronacrisis is niet alleen de James Bond film uitgesteld. Ook de officiële Herdenkingsmunten hebben hierdoor vertraging opgelopen. Wij zijn dan ook verheugd dat wij de langverwachte munt nu aan kunnen bieden.

Indien u ook de volgende James Bond munt wilt bemachtigen, wordt u aangeraden om deze website in de gaten te houden. U kunt zich tevens aanmelden voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan een e-mail zodra de nieuwste uitgifte beschikbaar is. Tevens wordt u op de hoogte gehouden van andere nieuwe munten en ontvangt u exclusieve aanbiedingen speciaal voor de nieuwsbriefabonnees. U ontvangt de nieuwsbrief geheel vrijblijvend.

Veel vraag naar de James Bond munt

Vanwege de gigantische populariteit van James Bond kunt u zich wel voorstellen dat er enorm veel internationale interesse in de munt is. De oplage van de munt, uitgezonderd de versie in BU-kwaliteit, is echter strikt gelimiteerd. Waarschijnlijk is er daardoor veel meer vraag dan aanbod. Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, wordt u daarom geadviseerd om vandaag nog uw interesse kenbaar te maken. Het zou zonde zijn als u te laat bent om uw James Bond te kopen.

Verkrijgbaar in verschillende varianten

Gelukkig is de munt verkrijgbaar in verschillende varianten. Deze verschillen van materiaal, in kwaliteit en in prijs. Zo is er voor elk wat wils. Ook is de kans dan groot dat u in ieder geval één van deze gewilde James Bond munten aan uw verzameling kunt toevoegen. Ondanks het feit dat de oplage van de BU-munt niet vaststaat, zal de beschikbaarheid op de Nederlandse markt wel beperkt zijn. Ook als u alleen deze variant wilt bemachtigen kunt u het beste zo spoedig mogelijk uw reservering plaatsen.

Onderdeel van een nieuwe 3-delige serie

De Britse Koninklijke Munt geeft drie Herdenkingsmunten uit die in het teken staan van 007. Op elke munt is een iconisch beeld en een legendarische uitspraak uit een James Bond film weergegeven. Bovendien lopen de ontwerpen van de drie munten in elkaar over, wat zichtbaar is wanneer de munten naast elkaar worden gelegd.

Op de eerste munt uit de serie staat de wereldberoemde James Bond auto, de Aston Martin DB5, centraal. De DB5 verscheen voor het eerst in de James Bond film Goldfinger uit 1964. De iconische onderzee-auto uit de film The Spy Who Loved Me is op de tweede Herdenkingsmunt afgebeeld. Onderaan deze munt ziet u de zin ‘Pay attention 007’; een quote van Q. Op de derde en laatste munt is een smoking afgebeeld. Daaronder ziet u de wereldberoemde Bond-uitspraak ‘Shaken not stirred’. De spion sprak deze woorden voor het eerst zelf in de film Goldfinger. De slechterik Dr. Julius No zei het echter al in 1962, in de film Dr. No.