Zeldzame Maltese 10 Euro in Sterling zilver

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .925 Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 2.500 stuks
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2017
Diameter: 38,61 mm
Inclusief luxe muntcassette en certificaat

Bestel snel en mis uw kans niet

Af en toe kom ik een munt tegen waarvan ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dat was twee weken geleden het geval met een zeldzame Maltese 10 Euro in Sterling zilver. De munt was razendsnel uitverkocht en is sindsdien zeer moeilijk te verkrijgen, zeker op de Nederlandse markt.

Ik had gelukkig de mogelijk om de uiterst gewilde munten over te nemen voor een schappelijke prijs. Daar hoefde ik natuurlijk geen twee keer over na te denken. Ik bied u namelijk graag de unieke kans om deze zeldzame zilveren Maltese 10 Euro aan uw verzameling toe te voegen.

Gezien de grote belangstelling in Maltese Herdenkingsmunten en de uiterst beperkte beschikbaarheid, verwacht ik dat de schaarse munt wederom snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u ten zeerste aan u vandaag nog te reageren, want OP=OP.

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .925 Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 2.500 stuks
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2017
Diameter: 38,61 mm
Inclusief luxe muntcassette en certificaat
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

De munt is geslagen ter viering van Malta’s voorzitterschap van de raad van de Europese Unie begin 2017. Wist u dat Malta daarvoor nauw heeft samengewerkt met Nederland en Slowakije? Deze landen volgden elkaar namelijk op als voorzitters, beginnend met Nederland op 1 januari 2016. Voorafgaand aan deze periode hadden de drie landen een gezamenlijk beleidsprogramma opgesteld met punten waaraan zij wilden werken.

De Sterling zilveren 10 Euro is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Hierdoor is het gedetailleerde muntontwerp een ware blikvanger. Om de Proof kwaliteit te garanderen worden alle munten direct na de slag één voor één voorzichtig verpakt in een beschermende muntcapsule. Hierdoor ontvangt u een prachtige munt, zonder oneffenheden, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

De Maltese munt kan direct worden verzonden. Uw exemplaar wordt geleverd in een luxe presentatiecassette en is voorzien van het officiële Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 2.500 munten wereldwijd in uw bezit heeft.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.