Puur zilveren William Shakespeare 20 Euromunt

Numismatische specificaties

Prijs: € 129,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 0.999 zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 3.000 stuks
Nominale waarde: 20 Euro
Jaar: 2022
Diameter: 37 mm
Gewicht: 31,10 gram
Inclusief luxe presentatiecassette en Certificaat van Echtheid

Bijzondere aanbieding van een zeldzame 10 Euro munt

“To be, or not to be, that is the question” is één van de meest aangehaalde citaten uit de gehele wereldliteratuur. Niet voor niks dus dat William Shakespeare de grootste toneelschrijver is die Engeland ooit heeft voortgebracht.

Vandaag kunnen wij u een prachtige puur zilveren Herdenkingsmunt van deze taalkunstenaar aanbieden. Met een nominale waarde van maar liefst 20 Euro en een zeer beperkte oplage hebben wij waarschijnlijk veel minder aanbod dan dat de vraag zal zijn.

De 20 Euromunt is gloednieuw en kan nog voor de Kerst naar u worden toegezonden. Ondanks de recente uitgifte is deze bijzondere puur zilveren Shakespeare echter nu al bijna uitverkocht bij Monnaie de Paris! Bestel nu snel uw exemplaar op deze website. OP=OP.

Numismatische specificaties

Prijs: € 129,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 0.999 zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 3.000 stuks
Nominale waarde: 20 Euro
Jaar: 2022
Diameter: 37 mm
Gewicht: 31,10 gram
Inclusief luxe presentatiecassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Geboren in Engeland in 1564, drukte Shakespeare zo'n onuitwisbare stempel op de taal van zijn land dat de Engelse taal nog steeds vaak wordt aangeduid als "Shakespeare's taal". Even begaafd in komedie als tragedie, schreef hij niet minder dan zevenendertig dramatische werken, waaronder de beroemde Romeo en Julia en Hamlet. Om hem hulde te brengen, slaat de Monnaie de Paris een puur zilveren Herdenkingsmunt voor verzamelaars.

Op de achterzijde van de 20 Euromunt ziet u drie zeer bekende citaten van William Shakespeare in het Frans, Engels en Duits. Onder de schrijfveer ziet u de nominale waarde en de munthuistekens. Op de voorzijde ziet u een artistiek portret van William Shakespeare zelf.

Uw Herdenkingsmunt wordt geslagen in de hoogste numismatische kwaliteit: Proof. Een fijne Proofmunt wordt geslagen door middel van speciaal geprepareerde matrijzen en muntplaatjes. Dit unieke verzamelobject wordt geleverd met officiële cassette en Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 3.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.