Dun Karm Psaila 10 Euro munt in Sterling zilver

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 0.925 zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 10.000 stuks
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2013
Diameter: 38,61 mm
Gewicht: 28,28 gram
Inclusief luxe presentatiecassette en Certificaat van Echtheid

Bijzondere aanbieding van een zeldzame 10 Euro munt

Af en toe krijg ik een Herdenkingsmunt aangeboden waarvan ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dit was afgelopen week het geval met een zeldzame Maltese 10 Euro munt uit 2013. Destijds was hij razendsnel uitverkocht en door de beperkte oplage nergens meer te verkrijgen.

Laatst had één van onze muntexperts de unieke kans om nog een klein aantal van deze gewilde 10 Euro munt in Sterling zilver over te nemen. Die kans konden wij natuurlijk niet laten liggen!

Gezien de belangstelling in deze zeldzame 10 Euro munt en de beschikbaarheid van slechts 14 exemplaren, verwachten wij dat de Herdenkingsmunt wederom snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u aan u vandaag nog te reageren. Vul direct uw bestelformulier in.

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 0.925 zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 10.000 stuks
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2013
Diameter: 38,61 mm
Gewicht: 28,28 gram
Inclusief luxe presentatiecassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

De munt is een prachtig eerbetoon aan de Maltees Dun Karm Psaila. Een belangrijke persoon in de Maltese geschiedenis. De poëet schreef meer dan 3000 gedichten. In 1921 schreef hij de verzen die de 'Innu Malti', het Maltese volkslied, werden. Dun Karm was één van de leidende figuren in het Maltese literaire schrijven. Niet voor niks dus dat hij wordt herdacht op deze prachtige 10 Euro munt.

De Sterling zilveren 10 Euro van Dun Karm Psaila is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Hierdoor is het gedetailleerde muntontwerp een ware blikvanger. Om de Proof kwaliteit te garanderen worden alle munten direct na de slag één voor één voorzichtig verpakt in een beschermende muntcapsule. Hierdoor ontvangt U een prachtige munt, zonder oneffenheden, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

De Sterling zilveren munt is voorzien van de alle belangrijke toebehoren. Uw exemplaar zal geleverd worden in de luxe presentatiecassette, compleet met Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 10.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.