Exclusieve San Marino B.U. Set van 2022

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Divers
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: Slechts 9.000 stuks
Nominale waarde: 3,88 Euro
Jaar: 2022
Diameter: Divers
Gewicht: Divers
Inclusief officiële Blisterverpakking van San Marino

Tijdelijk zeer beperkt beschikbaar

Van deze exclusieve B.U. Set van San Marino zijn in totaal slechts 9.000 exemplaren uitgegeven. Naar verwachting is de vraag dan ook veel groter dan het aanbod. De oplage van een B.U. Euroset wordt altijd gebaseerd op het aantal inwoners van het land, terwijl er wereldwijd een zeer grote interesse is in de sets.

Gelukkig heeft één van onze muntexperts een klein aantal sets naar Nederland kunnen krijgen. Hierdoor heeft u nu de kans om deze zeldzame San Marino Euromunten aan uw collectie toe te voegen. Bestel snel hieronder via het reserveringsformulier en bestel de wereldwijd gewilde muntset.

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Divers
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: Slechts 9.000 stuks
Nominale waarde: 3,88 Euro
Jaar: 2022
Diameter: Divers
Gewicht: Divers
Inclusief officiële Blisterverpakking van San Marino
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Deze uitvoering van de B.U. Set 2022 van San Marino is extra bijzonder. Naast de standaard Euromunten van 1 Cent tot en met 2 Euro vindt u in de set ook een unieke zilveren 5 Euromunt. Op de voorzijde van de munt staat een symbolische compositie van de drie grote torens de berg Titano. De drie veren staan symbool voor de Republiek San Marino. U ziet op de keerzijde van de 5 Euromunt de “La Prima Torre”. Het is het grootste en oudste fort van de drie en daterend uit de 11de eeuw.

De speciale set met de officiële Euromunten van San Marino staat in het teken van “International Mountain Day”. Een feestdag die in het leven is geroepen door de Algemene Vergadering van de VN. Het doel van deze dag is om het publiek bewust te maken van hoe belangrijk het behoud en de ontwikkeling van onze bergecosystemen zijn. De bergen zijn van onschatbare waarde als het gaat om primaire hulpbronnen.

Uw prachtige muntset wordt geleverd in de officiële Blisterverpakking van San Marino. Deze hoogwaardige verpakking zorgt voor een zeer luxe uitstraling.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.