40 jaar Republiek Malta 10 Euro Herdenkingsmunt

Numismatische specificaties

Prijs: € 69,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .925 Sterling Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: 5.000 exemplaren
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2014
Diameter: 38.61 mm
Gewicht: 28.28 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid

Tijdelijk zeer beperkt beschikbaar

Afgelopen week had één van onze muntexperts de unieke kans om nog een klein aantal van een bijzondere 10 Euromunt in Sterling zilver te verkrijgen. Die mogelijkheid wilde ik natuurlijk niet voor u laten liggen. Zeker niet omdat dit een zeer unieke gekleurde Maltese munt is die wij u kunnen aanbieden.

Door de beperkte beschikbaarheid van slechts 18 exemplaren en de grote belangstelling, verwachten wij dat de zeldzame Herdenkingsmunt snel uitverkocht zal zijn. Wilt u een exemplaar aan uw verzameling toevoegen? Wacht dan niet te lang met reageren. Vul dan direct hieronder uw formulier in.

Numismatische specificaties

Prijs: € 69,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .925 Sterling Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: 5.000 exemplaren
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2014
Diameter: 38.61 mm
Gewicht: 28.28 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

De Herdenkingsmunt staat in het teken van “40 jaar de Republiek van Malta”, een belangrijke gebeurtenis voor veel Maltezen. Na 7 jaar te hebben geleefd onder de grondwet van Groot-Brittannië kwam de Maltese “Labour Party” aan de macht. Zij vonden dat Malta een eigen liberale grondwet nodig had. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. Na jaren van verhitte debatten werd er uiteindelijk toch met een overweldigende meerderheid het amendement, dat Malta tot een republiek maakte, goedgekeurd door het Huis van Afgevaardigden.

De Sterling zilveren 10 Euro van 40 jaar Republiek Malta is geslagen in Proof, de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor is het gedetailleerde muntontwerp een ware blikvanger. Om de Proof kwaliteit te garanderen worden alle munten direct na de slag één voor één voorzichtig verpakt in een beschermende muntcapsule. Hierdoor ontvangt U een prachtige munt, zonder oneffenheden.

De Maltese Herdenkingsmunt is voorzien van de alle belangrijke toebehoren. Uw exemplaar zal geleverd worden in de luxe presentatiecassette, compleet met Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 5.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.