Zilveren Roosvenster Saint Mary of the Flower

Numismatische specificaties

Prijs: € 699
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .999 Zilver
Kwaliteit: Proof-Like
Oplage: 300 exemplaren
Nominale waarde: 15 Dollar
Jaar: 2022
Diameter: 100 x 106 mm
Gewicht: 130 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid

Tijdelijk zeer beperkt beschikbaar

Zo nu en dan wordt er één geslagen. Een unieke munt met een verfrissend ontwerp. Echte zeldzame verzamelstukken waarvan ik weet dat de vraag extra hoog zal zijn. Een prachtig voorbeeld hiervan is deze gloednieuwe munt waarop het Roosvenster van de Kathedraal di Sante Maria in Florence te zien is.

Door een zeer gelimiteerde oplage en een strikte allocatie hebben ik slechts 5 stuks voor onze verzamelaars kunnen bemachtigen. Deze mag ik u vandaag aanbieden, maar naar verwachting zal het puur zilveren Roosvenster snel uitverkocht zijn. Mis uw kans niet en klik nu hieronder om uw reservering af te roepen!

De Roosvenstermunt heeft een ongelooflijk ontwerp, een unieke vorm en is deels gemaakt van echt glas. U ontvangt uw prachtige munt, met Certificaat van Echtheid en in een houten verpakking die handgemaakt is in Italië, indien u hier op tijd uw reservering plaatst. Er is een zeer beperkte oplage van slechts 300 stuks wereldwijd!

Numismatische specificaties

Prijs: € 699
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .999 Zilver
Kwaliteit: Proof-Like
Oplage: 300 exemplaren
Nominale waarde: 15 Dollar
Jaar: 2022
Diameter: 100 x 106 mm
Gewicht: 130 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Op de keerzijde van de munt ziet men het prachtige kleurrijke glaswerk van de Heilige Maagd Maria. Zij is omringd door engelen. Wanneer u de munt in het zonlicht houdt krijgt u een prachtig glas-in-lood effect. De voorzijde van de munt stelt het Roosvenster voor dat vanaf de buitenkant van de Kathedraal di Sante Maria te zien is.

De kathedraal van Florence werd in 1412 gewijd aan Santa Maria del Fiore, de Maagd van de Bloem. Dit was een duidelijk toespeling op de lelie, het symbool van de stad Florence. De kathedraal bevindt zich in het historische centrum van Florence en is de op twee na grootste kerk ter wereld. De grote toeristische trekpleister is onderdeel van de UNESCO-werelderfgoedlijst. Dit maakt de verzamelwaarde van de puur zilveren munt extra hoog. Vul daarom vandaag nog uw reserveringsformulier in en bemachtig één van de vijf exemplaren.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.