Schaarse puur zilveren Munt-in-een-Munt Set

Numismatische specificaties

Prijs: € 149,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .999 Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: 1.000 exemplaren
Nominale waarde: 1 Dollar
Jaar: 2012
Diameter: 40 mm
Gewicht: 31,10 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid

Tijdelijk zeer beperkt beschikbaar

Een aantal weken geleden mochten wij u een prachtige muntset aanbieden van Michelangelo’s Pietà. U heeft nu de kans om uw collectie uit te breiden met een tweede officiële zilveren Munt-in-een-Munt set. Dit keer van het beroemde beeldhouwwerk Amor & Psyche.

Deze exclusieve set van twee munten is een bijzondere combinatie van schoonheid en vakmanschap, met een fantastisch innovatief ontwerp. Zo lijkt het op het eerste oog een normale ronde munt te zijn. Echter is het een bijzondere set van twee puur zilveren Proof-munten die naadloos in elkaar passen. Het zijn dus eigenlijk twee munten in één.

Door de strenge oplage hebben wij nog slechts 9 exemplaren van deze unieke Herdenkingsmunt van Canova’s Amor & Psyche beschikbaar. Door de grote vraag zullen deze spoedig uitverkocht zijn. Wees er snel bij en plaats hier uw bestelling!

Numismatische specificaties

Prijs: € 149,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .999 Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: 1.000 exemplaren
Nominale waarde: 1 Dollar
Jaar: 2012
Diameter: 40 mm
Gewicht: 31,10 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Amor & Psyche is een marmeren neoclassicistisch beeld van de Italiaanse beeldhouwer Antonio Canova. Hij begon aan het beeld in 1787, maar maakte het pas af in 1793. Het neoclassicisme was een stroming in de kunst, waarin opnieuw de vermeende puurheid van de klassieken werd nagestreefd. Men richtte zich daarbij met name op de (bouw)kunst van de oude Grieken en Romeinen. Het beeld toont Cupido net nadat hij Psyche wakker gekust heeft. Het beeld staat tegenwoordig in het Louvre in Parijs.

Uw unieke Amor & Psyche Herdenkingsmunt wordt geleverd met een presentatiecassette en een genummerd Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 1.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft.

De eerste munt is speciaal geslagen in de vorm van het beeldhouw¬werk van de Italiaanse kunstenaar Canova, voorzien van een gekleurd ontwerp en past naadloos in de tweede zilveren munt. U kunt deze hoogwaardige tentoonstelling van munttechnieken tijdelijk reserveren voor slechts € 149,-. Wees er snel bij, want er zijn maar negen sets beschikbaar!

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.