Oostenrijkse Niobium 25 Euromunt Artificial Intelligence

Numismatische specificaties

Prijs: € 109,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .900 Zilver
Kwaliteit: BU - Brilliant Uncirculated
Oplage: 65.000 exemplaren
Nominale waarde: 25 Euro
Jaar: 2019
Diameter: 34 mm
Gewicht: 16,50 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid

Tijdelijk zeer beperkt beschikbaar

Eén van onze experts trof op de markt onverwachts een laatste voorraad van een zeldzame en unieke munt aan. De Oostenrijkse Munt heeft een hele bijzondere officiële 25 Euromunt geslagen. Op deze munt staat Artificial Intelligence (Kunstmatige Intelligentie) centraal.

Wat de zilveren munt zo uniek maakt, is het innovatieve gebruik van Ni¬obium. Het element Niobium geeft de zilveren munt een prachtige elektrisch-blauwe kleur. Het is op twee manieren verwerkt, waardoor de schitterende niobiumkern twee tinten blauw heeft. Hierdoor is dit gedetailleerde ontwerp van deze bijzondere Oostenrijkse 25 Euromunt een ware blikvanger.

Naar verwachting is de unieke 25 Euro munt snel uitverkocht. Wij hebben namelijk slechts 18 exemplaren kunnen bemachtigen en de internationale interesse is enorm. Bestel daarom vandaag nog en mis uw kans niet.

Numismatische specificaties

Prijs: € 109,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .900 Zilver
Kwaliteit: BU - Brilliant Uncirculated
Oplage: 65.000 exemplaren
Nominale waarde: 25 Euro
Jaar: 2019
Diameter: 34 mm
Gewicht: 16,50 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Hoe bekent bent u met kunstmatige intelligentie? Op de keerzijde van de munt staat de omtrek van een hoofd dat onze onwetendheid symboliseert over een toekomst die zowel fascinerend als onvoorspelbaar is. Het feit is dat we niet weten wat er zal gebeuren als kunstmatige intelligentie zichzelf kan ontwikkelen en niet meer afhankelijk is van de mensheid. Zal het ons gevangenzetten of vrijlaten? Alleen de tijd zal het leren.

De zilveren Oostenrijkse 25 Euromunt is geslagen in de muntkwaliteit Brilliant Uncirculated. Dit houdt in deze officiële munten nooit in omloop zijn gebracht en de hoge kwaliteit hebben behouden in een muntcapsule. Uw exemplaar zal geleverd worden in een luxe presentatiecassette, compleet met Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 65.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.