Zeldzame Maltese Caravaggio 10 Euro munt in Sterling zilver

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .925 Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 2.500 stuks
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2022
Diameter: 38,61 mm
Gewicht: 31,10 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid

Tijdelijk zeer beperkt beschikbaar

Wij merken dat de vraag naar officiële Herdenkingsmunten uit Malta enorm groeit. Eerder dit jaar hebben wij al een drietal Maltese 10 Euromunten kunnen aanbieden en deze waren telkens razendsnel uitverkocht. Toen één van onze muntexperts onlangs de mogelijkheid had om deze gloednieuwe munt uit Malta te verkrijgen, hoefden wij daar niet lang over na te denken.

Uiteraard hebben onze muntexperts hun best gedaan om zoveel mogelijk exemplaren te bemachtigen, voor u en onze andere verzamelaars. De oplage van dit officiële Maltese verzamelobject in Sterling zilver is echter bijzonder strikt gelimiteerd. Er zijn maar 2.500 exemplaren geslagen. Hierdoor hebben wij er minder kunnen verkrijgen dan dat de vraag waarschijnlijk zal zijn.

Door de beperkte beschikbaarheid hebben wij geen exemplaar op uw naam kunnen reserveren. Wilt u één van de slechts 22 voorradige zeldzame Herdenkingsmunten bemachtigen? Dan wordt u aangeraden om vandaag nog uw interesse kenbaar te maken. Vul daarom nu hier direct uw bestelformulier met uw gegevens in.

Numismatische specificaties

Prijs: € 79,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .925 Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 2.500 stuks
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2022
Diameter: 38,61 mm
Gewicht: 31,10 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Twijfelt u om te beginnen met het verzamelen van deze bijzondere Maltese munten? Dan is deze gloednieuwe zilveren 10 Euro Herdenkingsmunt de juiste start voor u! De voorzijde geeft een prachtig beeld van het schilderij met de naam “Onthoofding van Johannes de Doper” uit 1608. Dit is het bekendste meesterwerk van de grote Italiaanse schilder Caravaggio en het enige doek wat hij ooit zelf heeft gesigneerd.

De Sterling zilveren munt van de Central Bank of Malta is voorzien van alle toebehoren. Uw exemplaar zal geleverd worden in een luxe presentatiecassette, compleet met Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 2.500 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft.

De oplage van een nieuwe Herdenkingsmunt wordt mede bepaald door het aantal inwoners dat een land heeft. Hierdoor is de oplage van de Maltese Herdenkingsmunten altijd gering, terwijl de vraag juist groot is. Ook in Nederland. Vul daarom nu het formulier op deze pagina in om dit speciale verzamelstuk te bestellen.

Caravaggio schilderde de Onthoofding van Johannes de Doper in opdracht van de Maltezer Orde, waar hij zelf ook onderdeel van uitmaakte. Het realistische schilderij wordt beschouwd als één van de belangrijkste werken van de Westerse schilderkunst. Caravaggio’s stijl was bijzonder vanwege zijn naturalistische manier van schilderen. Heiligen werden afgebeeld met rimpels, gescheurde kleren en zwarte nagelriemen. Door de bijbelfiguren menselijker te maken wilde hij het katholieke geloof dichterbij de “gewone” burger brengen.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.