Ontdek Australië met deze schaarse gekleurde Herdenkingsmunt

Numismatische specificaties

Prijs: € 129,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .999 Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 5.000 stuks
Nominale waarde: 1 Dollar
Jaar: 2022
Diameter: 40,90 mm
Gewicht: 31,10 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid

Tijdelijk zeer beperkt beschikbaar

Het is geen geheim dat veel verzamelaars interesse hebben in munten met een gekleurd ontwerp. Wanneer wij zo'n munt kunnen aanbieden, is de vraag vaak veel groter dan het aanbod. Niet verrassend. De oplages van deze unieke verzamelobjecten zijn meestal zeer strikt gelimiteerd.

Daarom zijn wij verheugd dat vandaag deze officiële Australische Herdenkingsmunt kunnen aanbieden. Op de prachtige puur zilveren munt is, in kleur, een bijzonder dier afgebeeld.

De waardevolle munt is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Omdat er heel weinig exemplaren zijn uitgegeven en de vraag in Australië zelf gigantisch is, is de allocatie voor Nederland helaas zeer beperkt. Wij hebben slechts twaalf exemplaren. Vul snel hieronder uw reserveringsformulier in om deze exclusieve gekleurde Australische Herdenkingsmunt te reserveren!

Let op: de te verwachte levering zal eind augustus plaats vinden.

Numismatische specificaties

Prijs: € 129,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .999 Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 5.000 stuks
Nominale waarde: 1 Dollar
Jaar: 2022
Diameter: 40,90 mm
Gewicht: 31,10 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Herkent u het vriendelijke dier dat is afgebeeld op deze prachtige munt? Het is een quokka en is familie van de kangoeroe. De quokka komt enkel voor in de kuststreek van West-Australië en wordt beschouwd als een kwetsbare diersoort. Op het eiland genaamd “Rottnesteiland” hebben de dieren hun schuwheid verloren en komen ze vrij dicht in de buurt van mensen. Hierdoor zijn ze op het eiland een toeristische attractie geworden.

Er is altijd veel interesse in Australische Herdenkingsmunten die gewijd zijn aan de lokale diersoorten. Ook in Nederland, merkten wij in voorgaande jaren. Veel verzamelaars, maar ook dierenliefhebbers, voegen deze munten graag toe aan hun collectie. Doordat de oplage strikt gelimiteerd is tot 5.000 exemplaren en de hoge vraag merken wij dat de gekleurde Herdenkingsmunten vaak snel uitverkocht zijn. Wij willen u adviseren om vandaag nog uw reservering te plaatsen.

Door de unieke doorzichtige cassette waarin de Herdenkingsmunt bewaard wordt is dit een echte uitblinker binnen uw collectie. Uiteraard is uw exemplaar voorzien van een genummerd Certificaat van Echtheid.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.