Exclusieve Zuid-Afrikaanse Big Five leeuw munt in puur goud

Numismatische specificaties

Prijs: € 1.599,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .999 Goud
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 1.000 stuks
Nominale waarde: 100 Randr
Jaar: 2022
Diameter: 22 mm
Gewicht: 15,55 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid

Tijdelijk zeer beperkt beschikbaar

Deze week hebben wij een zeldzame Zuid-Afrikaanse Goudset speciaal voor u geselecteerd. Jaarlijks gaan talloze mensen op safari in Afrika in de hoop de ‘Big Five’ te spotten. Voor velen is de leeuw het meest speciale dier. Dit geweldige roofdier wordt op een unieke wijze afgebeeld op de twee ¼ Ounce munten uit de gouden Big Five Serie.

Ik raad u aan om vandaag nog uw reservering te bevestigen. Door de gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren hebben wij maar 15 munten beschikbaar. Vul snel hieronder uw reserveringformulier in.

Numismatische specificaties

Prijs: € 1.599,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: .999 Goud
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 1.000 stuks
Nominale waarde: 100 Randr
Jaar: 2022
Diameter: 22 mm
Gewicht: 15,55 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Door onze langlopende samenwerking met de Zuid-Afrikaanse Munt, heb ik gelukkig een aantal exemplaren naar Nederland kunnen krijgen voor onze verzamelaars. Profiteer daarom direct van deze kans om de zeldzame Koning van het Dierenrijk aan uw verzameling toe te voegen.

Met de uitgifte van de Big Five II Series zet de Zuid-Afrikaanse Munt het succesverhaal van een felbegeerde klassieker voort. De serie bevat in totaal vijf munten, allemaal gewijd aan de indrukwekkende natuur van Zuid-Afrika. De “Big Five” bestaat uit de volgende vijf dieren: Olifant – Leeuw – Buffel – Neushoorn- Luipaard. Met een beetje geluk kunnen wij u in de toekomst ook de andere vier munten aanbieden.

De .999 puur gouden Leeuwenmunt is geslagen in de allerhoogste kwaliteit: Proof. Door de luxe verzamelcassette met het Certificaat van Echtheid is de dubbelmunt voor elke verzamelaar en dierenliefhebber een prachtig verzamelstuk om te kunnen tonen. Hierdoor verwachten wij een hoge vraag, terwijl wij maar enkele munten beschikbar hebben. Mis uw kans niet en plaats hier direct uw reservering.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.