Zeldzame Akropolis hologram munt in puur zilver

Numismatische specificaties

Prijs: € 99,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 1.000 stuks
Nominale waarde: 2 Dollar
Jaar: 2016
Diameter: 27 x 47 mm
Gewicht: 31,1 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid

Tijdelijk zeer beperkt beschikbaar

Eén van onze muntenexperts heeft via een internationaal contact een bijzondere hologram munt kunnen bemachtigen. De zeldzame Herdenkingsmunt van het Akropolis. Deze tafelberg behoort tot de bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden in Griekenland.

Vul nu hieronder snel uw reserveringsformulier in. Wij hebben van de holografische herdenking van het Akropolis namelijk maar 15 exemplaren. Voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95 zal dit een prachtige toevoeging zijn aan uw collectie.

Numismatische specificaties

Prijs: € 99,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 1.000 stuks
Nominale waarde: 2 Dollar
Jaar: 2016
Diameter: 27 x 47 mm
Gewicht: 31,1 gram
Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Vanwege de historische waarde is het Akropolis opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Zij vormt een prachtige weerspiegeling van de kunde van de oude Grieken. Op de tafelberg staat namelijk het Parthenon, één van de belangrijkste monumenten op de Akropolis.

In één stand van de hologram munt ziet u alleen het huidige Parthenon, zoals deze nu te bewonderen is in Athene. Draait u de munt, dan komt ineens het gehele Parthenon naar voren zoals die lang geleden door de Grieken gebouwd is. Een hologram op een munt is een schitterende innovatie en deze uitgifte was één van de eerste met dit bijzondere effect.

Er zijn wereldwijd slechts 1.000 stuks van deze munt geslagen. Voor de Nederlandse markt hebben wij er nu 15 van deze munt beschikbaar. De oplage is dus erg beperkt. U ontvangt deze munt in een exclusieve cassette en met Certificaat van Echtheid.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.