Hologram munt Forum van Pompeï in puur zilver

Numismatische specificaties

Prijs: € 99,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 0.999 zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 1.000 stuks
Nominale waarde: 2 Dollars
Jaar: 2018
Diameter: 27 x 47 mm
Gewicht: 31,1 gram
Inclusief Certificaat van Echtheid

Tijdelijk weer zeer beperkt beschikbaar!

Vandaag hebben wij voor u een uniek tijdelijk aanbod. Heeft u wel eens gehoord van een hologram munt? De populariteit van deze schaarse munten is het afgelopen jaar immens gestegen onder onze verzamelaars. Dagelijks krijgen wij de vraag of wij nog hologram munten op voorraad hebben.

Vaak moeten wij onze verzamelaars teleurstellen, maar vandaag is dit niet het geval! Wij hebben van deze zeldzame Pompeï hologram munt namelijk 9 stuks kunnen bemachtigen. Bestel snel hieronder uw exemplaar.

Numismatische specificaties

Prijs: € 99,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 0.999 zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 1.000 stuks
Nominale waarde: 2 Dollars
Jaar: 2018
Diameter: 27 x 47 mm
Gewicht: 31,1 gram
Inclusief Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Op de voorzijde van de hologram munt ziet u de ruïne van Pompeï. In de eerste eeuw na Christus is deze beroemde stad bedekt met een vier meter dikke laag vulkanische as na een fatale uitbarsting van de vulkaan Vesuvius. Dit kostte duizenden mensen het leven en verwoestte Pompeï.

Met behulp van de baanbrekende holografische munttechnieken kunt u Pompeï nu bewonderen zoals het ooit door de Romeinen is gebouwd. Op deze zeldzame hologram munt is namelijk zowel de hedendaagse ruïne als een deel van de originele stad te zien. Daardoor is de puur zilveren herdenkingsmunt net zo’n technisch hoogstandje als Pompeï zelf.

Door het hoge zilvergehalte van 99,9%, de hoge muntkwaliteit en natuurlijk het hologram is de vraag enorm. Echter is de oplage van de Forum van Pompeï munt strikt gelimiteerd. Wereldwijd zijn er slechts 1.000 exemplaren beschikbaar. Als u interesse heeft in de munt, raad ik u daarom aan om direct een exemplaar te reserveren. Dat kan nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.