Een schitterende herdenking van Keizer Karel V

Numismatische specificaties

Prijs: € 349,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 99,9% goud
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 1.500 stuks
Nominale waarde: 25 Euro
Jaar: 2015
Diameter: 18 mm
Gewicht: 3,11 gram
Inclusief Certificaat van Echtheid en mooie zwarte cassette

Bemachtig één van de laatste exemplaren

Steeds vaker ben ik te vinden bij onze Belgische onderburen. De laatste jaren heeft Het Belgische Munthuis prachtige munten uitgebracht die zeer gewild blijken te zijn op de Nederlandse markt. Deze gouden Proof 25 Euro munt ter ere van Keizer Karel V is daar zeker geen uitzondering op!

Door de gelimiteerde oplage is deze herdenkingsmunt lastig verkrijgbaar, maar met wat geluk heb ik nog zes exemplaren voor u kunnen bemachtigen. Vanwege de hoge vraag naar dit soort munten raad ik u aan om snel te reageren. Klik nu hier om uw bestelling te plaatsen!

Numismatische specificaties

Prijs: € 349,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 99,9% goud
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 1.500 stuks
Nominale waarde: 25 Euro
Jaar: 2015
Diameter: 18 mm
Gewicht: 3,11 gram
Inclusief Certificaat van Echtheid en mooie zwarte cassette
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Keizer Karel V, geboren op 24 februari in 1500, was een afstammeling van het Huis Hatsburg. Vanaf 1506 was hij de landsheer van uiteindelijk alle Nederlandse gewesten. In 1516 werd hij koning van Spanje en in 1519 keizer van het Rooms-Duitse rijk. Keizer Karel V was een echte veroveraar. Gedurende zijn regeerperiode groeide zijn rijk tot het grootste Europese Rijk sinds Karel de Grote. Inclusief de Amerikaanse en Aziatische gebieden was het Rijk van Keizer Karel V zelfs groter dan het Romeinse Rijk.

De officiële naam voor de herdenkingsmunt voor Keizer Karel V is "De Blijde intredes van Karel V". De munt heeft een nominale waarde van 25 Euro en een oplage van slechts 1.500 exemplaren. Uiteraard is de munt voorzien van een mooie zwarte cassette en een genummerd certificaat van echtheid.

Op de voorzijde van de munt ziet u Keizer Karel V. Om zijn nek hangt de Orde van het Gulden Vlies, het symbool van een exclusieve ridderorde. Rondom staan zijn naam, de herdenkingstijd en de woorden “Plus Oultre”. Dat laatste staat bekend als wapenspreuk van Spanje. Op de voorzijde ziet u de nominale waarde van de munt. Daaromheen staat een afbeelding van Europese Unie met de bijpassende sterren en de naam van België in de drie officiële talen. Nederlands, Frans en Duits.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.