Primeur in Nederland! Unieke 250 Euro munt

Numismatische specificaties

Prijs: € 1960,00
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 99,9% zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 300 stuks
Nominale waarde: 250 Euro
Jaar: 2021
Diameter: 31 mm
Gewicht: 500 gram
Inclusief Certificaat van Echtheid en luxe cassette

Bemachtig één van de laatste exemplaren

“La Persistencia de la Memoria” ofwel De Volharding der Herinnering. Wat is eigenlijk de betekenis van dit meesterwerk? In dit schilderij, met een somber en oneindig droomlandschap, verliest tijd alle betekenis. Duurzaamheid (Persistencia) gaat hiermee hand in hand.

Salvador Dali wordt gezien als de meester van het Surrealisme. Als eerbetoon aan één van de belangrijkste schilderijen die in Frankrijk is geschilderd heeft de Monnaie de Paris een prachtige 250 Euro munt in zilver Proof uitgebracht. De munt is 99,9% zilver en heeft een gewicht van maar liefst 0,5 kilo.

Wereldwijd zijn er slechts 300 exemplaren beschikbaar en de munt is niet eerder op de Nederlandse markt aangeboden. Gelukkig hebben wij voor u nog drie munten ter beschikking die wij voor de officiële uitgifte prijs van € 1.960,00 mogen aanbieden. Klik snel hier om uw reservering te plaatsen zodat u dit prachtstuk aan uw collectie kunt toevoegen.

Numismatische specificaties

Prijs: € 1960,00
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: 99,9% zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 300 stuks
Nominale waarde: 250 Euro
Jaar: 2021
Diameter: 31 mm
Gewicht: 500 gram
Inclusief Certificaat van Echtheid en luxe cassette
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

De voorzijde van de munt vertegenwoordigt het beroemde werk van Salvador Dali "La Persistencia de la Memoria” uit 1931. Deze munt is gekleurd en omgeven door een gezandstraalde zilveren omtrek om de illusie van en lijst om het schilderij te geven. De naam van het schilderij, de naam van de kunstenaar en het jaartal van de munt zijn onderaan het schilderij op de lijst gegraveerd.

Op de achterzijde ziet u verschillende aanzichten van veel grote Franse musea. Linksboven het Musée d'Orsay. Herkenbaar aan de kenmerkende klok. Daarnaast is het Louvre te zien vanaf de Napoleon-binnenplaats. Onder deze twee elementen wordt het Hôtel Salé getoond, dat het Picasso Museum herbergt. Het onderste deel van de achterkant biedt uitzicht op het Hôtel Biron, het huidige Rodin-museum en de beroemde trap van Centre Pompidou.

Wanneer u munten verzamelt, dan wilt u natuurlijk zekerheid. Over de kwaliteit, de oplage en de authenticiteit bijvoorbeeld. Bij de munt komt een garantiecertificaat van het Franse munthuis Monnaie de Paris. Dit certificaat bevat alle specificaties van de 250 Euro munt. Zowel de garantiecertificaten als de grootse 0,5 Kilomunt zijn prachtig verpakt in een luxe muntcassette. Deze hoogwaardige cassette is speciaal ontwikkeld door het Franse munthuis. Het zorgt ervoor dat u uw munt optimaal kunt bewaren en presenteren.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.