Exclusieve 2 Euro ter ere van de Europese Vlag

Numismatische specificaties

Prijs: € 39,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 7.500 stuks
Nominale waarde: 2 Euro
Jaar: 2015
Diameter: 25,75 mm
Gewicht: 8,50 gram
Inclusief Certificaat van Echtheid en luxe cassette

Bemachtig 1 van de 41 beschikbare exemplaren!

De blauwe Europese vlag met de gouden sterren staat symbool voor eenheid en solidariteit binnen Europa. Met de huidige actualiteiten iets wat nu sterk voelbaar is tussen de Europese landen. Samen staan we sterker. In 2015 is ter ere van de 30e verjaardag van de Vlag van Europa een gemeenschappelijke uitgifte uitgebracht door alle eurolanden.

Deze unieke Proof uitvoering van de Belgische 2 Euro voor 30 jaar Europese Vlag heeft een oplage van slechts 7.500 exemplaren en is uitsluitend bij het Amsterdams Munt Kantoor verkrijgbaar.

Wij hebben slechts 41 exemplaren beschikbaar. Reserveer deze uitgifte nu via ons formulier om te starten met verzamelen of om uw collectie compleet te maken. Voor € 39,95 ontvangt u een exemplaar dat wordt geleverd in een luxe muntcassette van de Koninklijke Belgische Munt. Deze cassette waarborgt de superieure kwaliteit van de Proof-munt, maar zorgt ook voor een uitstekende presentatie.

Numismatische specificaties

Prijs: € 39,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Kwaliteit: Proof (Hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 7.500 stuks
Nominale waarde: 2 Euro
Jaar: 2015
Diameter: 25,75 mm
Gewicht: 8,50 gram
Inclusief Certificaat van Echtheid en luxe cassette
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

De Belgische 2 Euro mag niet ontbreken in uw collectie. In het midden van de munt is een afbeelding van de Europese Vlag te zien. Deze is omringt door twaalf gestileerde menselijke figuren. Deze staan voor de oorspronkelijke twaalf lidstaten van de EU. Bovenaan de munt ziet men de landsnaam van België in de drie officiële talen, het Nederlands, Frans en Duits.

Voor het reserveren van de Belgische 2 Euro in Proof kunt u hier het reserveringsformulier invullen. Wij kunnen u de uitgifte aanbieden zolang de voorraad strekt!

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.