Unieke Pepsi-Cola munt in puur (99,9%) zilver

Numismatische specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogst mogelijke kwaliteit)
Nominale waarde: 500 Frank
Jaar: 2022
Diameter: 32 mm
Gewicht: 6 gram
Geslagen in de vorm van een dop

Mis deze kans op de speciale herdenkingsmunt niet!

Af en toe wordt er een munt uitgegeven waarvan het unieke ontwerp direct in het oog sprint. Dat geldt zeker voor de munt die u nu kunt bestellen. Door het gebruik van geavanceerde munttechnieken is deze officiële Pepsi-Cola Herdenkingsmunt immers geslagen in de vorm van de iconische flessendop.

Alhoewel, helemaal uniek is die vorm niet... In 2018 hebben wij een vergelijkbare Coca-Cola munt aangeboden. De vraag naar die munt was zo groot, dat wij al snel door al onze exemplaren heen waren. Gelukkig konden wij toen een aantal extra munten verkrijgen voor de Nederlandse markt.

De internationale vraag naar deze Pepsi-Cola munt in puur (99,90%) zilver is echter nog groter. Hierdoor hebben wij minder exemplaren tot onze beschikking dan wij waarschijnlijk nodig zullen hebben. Mis uw kans op de bijzondere munt dus niet en bestel direct online.

Numismatische specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogst mogelijke kwaliteit)
Nominale waarde: 500 Frank
Jaar: 2022
Diameter: 32 mm
Gewicht: 6 gram
Geslagen in de vorm van een dop
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Heel misschien herkent u het logo dat is afgebeeld op de munt? Het is het oude Pepsi-Cola logo dat in 1950 op de allereerste flessendoppen werd gebruikt. Dat was voor het eerst dat het merk de kleur blauw verwerkte in het logo. Vandaag de dag is het logo bijna niet meer voor te stellen zonder die kleur.

Indien u een exemplaar bestelt, ontvangt u gegarandeerd een uniek verzamelstuk. Nooit eerder is er een officiële zilveren Pepsi-Cola munt in de vorm van een dop geslagen. Bovendien is de munt prachtig verpakt in een speciale raam-cassette en voorzien van een Certificaat van Echtheid.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.