Schitterende Maltese 10 Euro in Sterling Zilver

Numismatische specificaties

Prijs: € 69,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Sterling (.925) zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogst mogelijke kwaliteit)
Oplage: Slechts 12.500
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2010
Diameter: 38,61 mm
Gewicht: 28,28 g

Tijdelijk beperkt beschikbaar voor slechts € 69,95!

Van de week kreeg één van onze muntexperts een buitenkans. Een bevriende Belgische handelaar had deze schaarse officiële 10 Euro Herdenkingsmunt bemachtigd door terugkoop uit de markt. Hoewel zij de meeste exemplaren voor haar klanten bewaarde, kreeg onze expert de mogelijkheid om een aantal munten over te nemen.

Hierdoor zijn wij nu in de gelegenheid om ook u een buitenkans te bieden. U kunt de munt uit Malta, geslagen in schitterend Sterling zilver en in de hoogste muntkwaliteit, nu aan uw verzameling toevoegen.

De laatste munt die wij aanboden was helaas na een dag uitverkocht. Hierdoor hebben diverse verzamelaars de boot gemist. Zorg dat u dit nu niet overkomt en vul snel het reserveringsformulier in.

Numismatische specificaties

Prijs: € 69,95
Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Sterling (.925) zilver
Kwaliteit: Proof (Hoogst mogelijke kwaliteit)
Oplage: Slechts 12.500
Nominale waarde: 10 Euro
Jaar: 2010
Diameter: 38,61 mm
Gewicht: 28,28 g
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

De munt is gewijd aan de Auberge d'Italie in Malta. Dit belangrijke bouwwerk uit de zestiende eeuw staat in de stad Valletta en wordt sinds 2018 gebruikt om de collectie van het Nationaal Museum voor Fijne Kunsten tentoon te stellen. Vroeger werd het echter gebruikt om ridders van de Orde van Sint-Jan te huisvesten.

Ridders met dezelfde nationaliteit, of om precies te zijn uit dezelfde taalgroep, werden gehuisvest in een eigen 'auberge'. In Valletta zijn zeven van dit soort herbergen te vinden. Zoals de naam doet vermoeden, is de Auberge d'Italie gebouwd voor de Italiaanse ridders.

Doordat de Maltese 10 Euro is geslagen in Proof-kwaliteit, is de gedetailleerde muntafbeelding van het bouwwerk gematteerd zichtbaar op de hoog-spiegelende achtergrond. Het spiegelende oppervlak wordt versterkt door het glanzende Sterling zilver waarvan de munt is vervaardigd.

Deze hoge kwaliteit is gewaarborgd door de beschermende muntcapsule waarinde munt is bewaard. Maar natuurlijk is de kwaliteit van de exemplaren die wij nu ter beschikking hebben ook gecontroleerd door een ervaren muntexpert. Voor slechts € 69,96 ontvangt u een prachtige verrijking van uw verzameling.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.