Bestel een massief zilveren Krugerrand in de hoogste kwaliteit

Specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 10.000
Nominale waarde: 2 Rand
Jaar: 2021
Diameter: 50 mm
Gewicht: 2 Troy ounce
Inclusief Certificaat van Echtheid en cassette

Specificaties

Eenmalig: Geen vervolgleveringen
Metaal: Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit: Proof
Oplage: Slechts 10.000
Nominale waarde: 2 Rand
Jaar: 2021
Diameter: 50 mm
Gewicht: 2 Troy ounce
Inclusief Certificaat van Echtheid en cassette

De gewilde Zuid-Afrikaanse munt is nu beperkt verkrijgbaar!

De Krugerrand uit Zuid-Afrika is één van de meest herkenbare en iconische munten ter wereld. Deze gouden beleggingsmunt wordt al sinds 1967 geslagen. Daarnaast is er in 2017, speciaal voor het 50-jarig bestaan van de legendarische munt, voor het eerst een zilveren variant uitgegeven.

Er bleek zo veel interesse in de zilveren Krugerrand te zijn dat de munt in korte tijd compleet was uitverkocht bij de South African Mint. Vanwege dit enorme succes werd de munt ook in 2018 geslagen. Wederom bleek de vraag groter te zijn dan het aanbod. Sindsdien is de puur zilveren Krugerrand een vast onderdeel van het numismatische programma van Zuid-Afrika.

Wij zijn dan ook verheugd dat wij u nu de officiële zilveren Krugerrand van dit jaar kunnen aanbieden. Bovendien is dit een zeer speciale uitvoering. De enorme Krugerrand heeft een diameter van wel 50 milimeter en bevat twee keer zoveel zilver als de munt uit 2017. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid op de Nederlandse markt is beperkt!

Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Uw bestelling wordt de volgende werkdag verzekerd verzonden. U ontvangt uw bestelling 21 dagen op zicht, met volledig recht op retour.

Meer informatie

De Krugerrand won snel aan populariteit en bekendheid. Rond 1980 was de Krugerrand zelfs goed voor bijna 90% van de wereldwijde afzet van gouden beleggingsmunten. Hoewel dat niet meer het geval is, blijft de munt zeer gewild onder zowel beleggers als verzamelaars.

Op de portretzijde ziet u Paul Kruger, de vijfde president van de Zuid-Afrikaansche Republiek en ook bekend als Oom Paul. De muntzijde toont het nationale dier van Zuid-Afrika, de Springbok. Dit dier is tevens een verwijzing naar het natuurgebied in Zuid-Afrika waar een groot deel van al het goud ter wereld vandaan komt: de Witwatersrand.