Reserveer de officiële The Who munt!

Door de grote internationale populariteit van The Who is de wereldwijde vraag naar deze officiële Herdenkingsmunt enorm. Echter zijn de oplages van de zilveren en gouden uitgiften zeer strikt gelimiteerd. Hierdoor is de beschikbaarheid op de Nederlandse markt uitzonderlijk beperkt. Plaats dus direct uw reservering, want OP=OP!


Over de officiële The Who munt

Vierde uitgifte in de Muzieklegende-serie
Veel vraag naar de munt ter ere van The Who

Vanwege de populariteit van de band kunt u zich wel voorstellen dat er enorm veel internationale interesse in de munt is. Waarschijnlijk is er daardoor veel meer vraag dan aanbod. Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, wordt u daarom geadviseerd om vandaag nog uw interesse kenbaar te maken. Het zou zonde zijn als u te laat bent om uw eerbetoon aan The Who te kopen.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Gelukkig is de munt verkrijgbaar in verschillende varianten. Deze verschillen van materiaal, in kwaliteit en in prijs. Zo is er voor elk wat wils. Ook is de kans dan groot dat u in ieder geval één van deze gewilde Britse Herdenkingsmunten aan uw verzameling kunt toevoegen. Ondanks het feit dat de oplage van de The Who munt in Brilliant Uncirculated kwaliteit niet vaststaat, zal de beschikbaarheid op de Nederlandse markt wel beperkt zijn. Ook als u alleen deze variant wilt bemachtigen kunt u het beste zo spoedig mogelijk uw reservering plaatsen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in