Reserveer de officiële David Bowie munt!

Door de enorme populariteit van het Britse popicoon is de wereldwijde vraag naar de munt enorm. Echter zijn de oplages van de zilveren en gouden uitgiften zeer strikt gelimiteerd. De beschikbaarheid op de Nederlandse markt is dan ook beperkt. Naar verwachting zal de bowie munt daardoor snel zijn uitverkocht. Plaats dus direct uw reservering, want OP=OP!

Loading...
Vul hieronder uw gegevens in


Over de officiële David Bowie munt

Derde uitgifte in de Muzieklegende-serie
Veel vraag naar de David Bowie munt

Vanwege de gigantische populariteit van David Bowie kunt u zich wel voorstellen dat er enorm veel internationale interesse in de munt is. Waarschijnlijk is er daardoor veel meer vraag dan aanbod. Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, wordt u daarom geadviseerd om vandaag nog uw interesse kenbaar te maken. Het zou zonde zijn als u te laat bent om uw David Bowie te kopen.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Gelukkig is de munt verkrijgbaar in verschillende varianten. Deze verschillen van materiaal, in kwaliteit en in prijs. Zo is er voor elk wat wils. Ook is de kans dan groot dat u in ieder geval één van deze gewilde David Bowie munten aan uw verzameling kunt toevoegen. Ondanks het feit dat de oplage van de BU-munt niet vaststaat, zal de beschikbaarheid op de Nederlandse markt wel beperkt zijn. Ook als u alleen deze variant wilt bemachtigen kunt u het beste zo spoedig mogelijk uw reservering plaatsen.