Officiële uitgifte uit het Vaticaan nu heel beperkt beschikbaar

Numismatische specificaties

Prijs: € 39,95
Metaal: Brons
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: Slechts 30.000 stuks
Jaar: 2014
Diameter: 35 mm
Gewicht: 23 gram
incl. cassette en Certificaat van Echtheid

Reserveer snel voor slechts € 39,95!

Het is altijd een sensatie voor muntverzamelaars als er een officiële Vaticaanse Herdenkingsuitgifte wordt geslagen. Echter, door de strikte limitering en de wereldwijde vraag zijn deze uitgiften meestal al snel uitverkocht. Soms zelfs voordat ze in Nederland op de markt verschijnen.

Zo hebben wij deze authentieke uitgifte van het Vaticaan niet eerder kunnen aanbieden. Misschien is het ook wel de laatste keer. Mis deze unieke kans om de uitgifte te bemachtigen dus niet.

Gezien het schitterende ontwerp en de verwachte interesse zal de beschikbaarheid zeer zeker te beperkt zijn. Vul snel het formulier op deze pagina in om een exemplaar te reserveren.

Numismatische specificaties

Prijs: € 39,95
Metaal: Brons
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: Slechts 30.000 stuks
Jaar: 2014
Diameter: 35 mm
Gewicht: 23 gram
incl. cassette en Certificaat van Echtheid
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Het Vaticaan heeft de exclusieve Herdenkingsuitgifte laten slaan voor een uniek moment in de kerkgeschiedenis. Op zondag 27 april 2014 verklaarde Paus Franciscus twee van zijn voorgangers, Johannes XXIII (1881 – 1963) en Johannes Paulus II (1920 – 2005), tegelijkertijd heilig. Nooit eerder werden twee Pausen tegelijk gecanoniseerd.

Op de voorzijde van de uitgifte ziet u de minutieus gegraveerde muntportretten van beide pausen. Linksboven is op verfijnde wijze hun namen weergegeven, met daaronder het onderwerp in het Italiaans. De achterzijde bevat het welbekende wapen met het Vaticaan met daaronder de naam van de ontwerper: "D. LONGO".

Vanwege het prachtige ontwerp en de prijs van slechts € 39,95 voor een officiële Vaticaanse uitgifte is de verwachte belangstelling, zoals eerder aangegeven, groot. Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, vul dan zo snel mogelijk het formulier in. Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.