Reserveer de unieke 3D Hamerhaai munt in 99,99% puur zilver

Numismatische specificaties

Prijs: € 89,95
Metaal: 99,99% (Puur) Zilver
Kwaliteit: Reverse Proof
Oplage: Slechts 2.500 stuks
Nominale waarde: 2 Dollar
Jaar: 2020
Diameter: 51,3 x 61,9 mm
Gewicht: 31,1 gram (1 Troy ounce)
De speciale 3D munt is geslagen in de vorm van een Hamerhaai

Zeer beperkt verkrijgbaar op de Nederlandse markt!

U heeft nu de kans om een hele unieke herdenkingsmunt uit 2020 te bemachtigen. Deze munt is geslagen in de vorm van een dier dat in alle tropische en subtropische zeeën en oceanen van de wereld voorkomt: De hamerhaai.

De oplage van deze speciale 3D Hamerhaai munt is strikt gelimiteerd. Wereldwijd zijn er maximaal 2.500 exemplaren. Elk exemplaar heeft een eigen serienummer, afgebeeld op de portretzijde. Dat maakt elke munt uniek en garandeert u bovendien dat u één van de originele 3D Hamerhaai munten bemachtigt.

Door de gelimiteerde oplage is de beschikbaarheid op de Nederlandse markt zeer beperkt. Reserveer daarom snel uw 3D Hamerhaai munt in puur zilver. OP=OP!

Numismatische specificaties

Prijs: € 89,95
Metaal: 99,99% (Puur) Zilver
Kwaliteit: Reverse Proof
Oplage: Slechts 2.500 stuks
Nominale waarde: 2 Dollar
Jaar: 2020
Diameter: 51,3 x 61,9 mm
Gewicht: 31,1 gram (1 Troy ounce)
De speciale 3D munt is geslagen in de vorm van een Hamerhaai
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Geslagen in Reverse Proof kwaliteit

De 3D Hamerhaai munt is geslagen in de speciale muntkwaliteit ‘Reverse Proof’. Door deze superieure kwaliteit komt de artistieke schoonheid van de bijzondere munt extra goed naar voren.

De techniek die gebruikt is om een munt in Reverse Proof te slaan is vergelijkbaar met de techniek die wordt toegepast voor Proof-munten. Om tot deze hoge kwaliteit te komen is ook gebruikgemaakt van speciale gepolijste muntstempels en speciaal geprepareerde muntplaatjes. Bij een reguliere Proof-munt worden de muntstempel en het muntplaatje zo behandeld dat de munt een hoog-spiegelde achtergrond heeft. Op deze achtergrond is dan een gematteerde muntafbeelding geslagen.

Bij een munt in de speciale kwaliteit ‘Reverse Proof ’ bereikt men echter het tegenovergestelde effect. De achtergrond is namelijk gematteerd, terwijl specifieke onderdelen van het muntontwerp hoog-spiegelend zijn. Hierdoor springen deze details direct in het oog. U kunt dit goed zien op de afbeelding van de portretzijde van de munt. Daar zijn onder andere het portret van Koningin Elizabeth II en de tekst eromheen hoog-spiegelend.

Inclusief hoogwaardige verzamelfolder

Door de haaienvorm van de 3D munt heeft deze een speciaal ontwikkelde muntcapsule nodig. De muntcapsule is onderdeel van de bijgeleverde officiële verzamelfolder. De representatieve folder zorgt ervoor dat uw munt beschermd is, maar ook dat u deze optimaal kunt presenteren. Daarnaast bevat het alle numismatische details en extra informatie over de Hamerhaai.