Eersteklas eerbetoon aan Stephen Hawking

Numismatische specificaties

Prijs: € 19,95
Metaal: Koper/Nikkel
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Nominale waarde: 50 pence
Jaar: 2019
Diameter: 27,30 mm
Gewicht: 8 gram
Inclusief prachtige presentatiefolder

Bestel de unieke munt nu nog voor slechts € 19,95

De beroemde Britse natuurkundige Stephen Hawking overleed vorig jaar op 76-jarige leeftijd. Als eerbetoon aan de invloedrijke wetenschapper heeft Groot-Brittannië een officiële speciale 50 Pence munt uitgegeven. Deze unieke Herdenkingsmunt is geslagen in de superieure verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’.

U bevindt zich in een bevoorrechte positie, want u kunt de internationaal gewilde munt nu bemachtigen voor slechts € 19,95. Dit is misschien wel uw enige kans om uw Stephen Hawking Herdenkingsmunt voor dit bedrag te verkrijgen.

Naar verwachting is dit eerbetoon aan de beroemde Britse natuurkundige zeer snel uitverkocht. Vul daarom direct uw gegevens in en plaats uw bestelling.

Numismatische specificaties

Prijs: € 19,95
Metaal: Koper/Nikkel
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Nominale waarde: 50 pence
Jaar: 2019
Diameter: 27,30 mm
Gewicht: 8 gram
Inclusief prachtige presentatiefolder
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Stephen Hawking Herdenkingsmunt in BU-kwaliteit

Meer informatie

Ontwerp van de Stephen hawking 50 Pence munt

Stephen Hawking hield zich bezig met zwarte gaten, het heelal en kosmologie. Vooral voor zijn theorie over hawkingstraling en zwarte gaten genoot hij bekendheid. Op de Stephen Hawking ‘50 Pence’ BU-munt is dan ook een gestileerd zwart gat afgebeeld. Bovenin ziet u een bekende formule van de wetenschapper.

Eerst Winston Churchill, toen Koningin Elizabeth en nu Stephen Hawking

Het belang van de wetenschapper blijkt wel uit de snelheid waarmee de schitterende munt is geslagen. Dit is pas de derde keer in de geschiedenis van de Britse Koninklijke Munt dat de organisatie binnen een jaar na het overleiden van iemand een officiële Herdenkingsmunt heeft uitgegeven. Alleen bij Winston Churchill en Koningin Elizabeth I gebeurde dat ook. Dat plaatst Stephen Hawking in een zeer klein lijstje van illustere Britten.

Geleverd in prachtige presentatiefolder

De schitterende Stephen Hawking Herdenkingsmunt wordt geleverd in een speciaal ontwikkelde verpakking. Deze kleurrijke presentatiefolder is op prachtige wijze vormgegeven en bevat tevens meer informatie. Bovendien beschermt het uw BU-munt tegen beschadigingen. Daardoor wordt de verzamelwaarde gewaarborgd.