Schaarse Maple Leaf met speciaal muntteken zeer beperkt verkrijgbaar

Numismatische specificaties

Prijs: € 59,95
Metaal: .9999 Zilver
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: Slechts 10.000 stuks
Nominale waarde: 5 Dollar
Jaar: 2014
Diameter: 38 mm
Gewicht: 31,1 gram (1 Troy ounce)
Met speciaal 'Fabulous 15' muntteken

Bestel snel voor slechts € 59,95!

De ‘Silver Maple Leaf’ is één van de bekendste munten ter wereld. Jaarlijks voegen vele verzamelaars deze officiële Canadese munt toe aan hun collectie. De Maple Leaf is zo populair door de hoge muntkwaliteit, maar zeker ook door het verfijnde ontwerp en het uitzonderlijk hoge zilvergehalte.

Ook wordt er af en toe een speciale zilveren Maple Leaf met een extra gelimiteerde oplage geslagen. Zoals het zeldzame exemplaar met het ‘Fabulous 15’ teken dat u nu kunt bemachtigen. Daarvan is de wereldwijde oplage gelimiteerd tot slechts 10.000 stuks. Door deze beperkte oplage was de schitterende zilveren munt al kort na uitgifte uitverkocht.

Het is onlangs gelukt deze schaarse zilveren Maple Leaf met het F15-teken te bemachtigen via een muntenhandelaar in het buitenland. Elk exemplaar is uitvoerig gecontroleerd door één van onze ervaren muntexperts. Helaas is de beschikbaarheid zeer beperkt, dus vul snel het formulier in om uw bestelling te plaatsen.

Numismatische specificaties

Prijs: € 59,95
Metaal: .9999 Zilver
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Oplage: Slechts 10.000 stuks
Nominale waarde: 5 Dollar
Jaar: 2014
Diameter: 38 mm
Gewicht: 31,1 gram (1 Troy ounce)
Met speciaal 'Fabulous 15' muntteken
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Vervaardigd van maar liefst 99,99% puur zilver

Deze Canadese Maple Leaf met het Fabulous 15 teken is vervaardigd van 99,99% puur zilver en weegt 31,1 gram (1 troy ounce). De Koninklijke Canadese Munt is één van de weinige munthuizen dat munten met zo’n hoog zilvergehalte slaat. Vaak zijn munten namelijk gemaakt van 99,9% zilver. Mede door dit extra hoge zilvergehalte is de zilveren Maple Leaf ook zeer populair onder beleggers.

Daarbij is de prachtige munt geslagen in de hoge verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated. Op de munt is het iconische Canadese esdoornblad afgebeeld. Links van de steel is een cirkel gegraveerd met daarin ‘F15’ - het Fabulous 15 muntteken.

Wat is ‘Fabulous 15’?

‘Fabulous 15’ staat voor de vijftien bekendste zilveren munten wereldwijd. Andere munten met dit predicaat zijn bijvoorbeeld de American Eagle, Chinese Panda en Australische Kookaburra. Van elk van deze munten zijn gelimiteerde Fabulous 15 versies verkrijgbaar. Net zoals de Canadese Maple Leaf, zijn deze munten in puur zilver en BU-kwaliteit. Echter is niet elke munt in de serie voorzien van een exclusief ‘F15’ muntteken.