Een uniek staaltje hoogwaardige munttechniek

Numismatische specificaties

Prijs: Slechts € 149,-
Metaal: 2x Sterling zilver
Kwaliteit: 2x Frosted Uncirculated
Oplage: Slechts 1.000 stuks
Nominale waarde: 2x 1 Dollar
Diameter: 40 mm
Gewicht: 31,1 gram (1 Troy ounce)
Een unieke munt-in-een-munt set

Bemachtig een officiële munt-in-een-munt set in Sterling zilver!

Een unieke combinatie van schoonheid, innovatie en vakmanschap, gepresenteerd in een fantastische verpakking. Dat is deze officiële munt-in-een-munt set van de beroemde hemelse sculptuur ‘Amor en Psyche’.

De Italiaanse kunstenaar Antonio Canova schiep het bekende beeldhouwwerk tussen 1787 en 1793. Het werk toont de god Cupido die vol tederheid Psyche wakker kust. Dit beeld is schitterend vertaald naar een op zichzelf staande munt van Sterling zilver. Wat de set zo bijzonder maakt, is dat deze speciaal-vormgegeven Herdenkingsmunt naadloos in een tweede Sterling zilveren munt past.

Dit innovatieve staaltje hoogwaardige munttechniek kan nu van u worden. Mits u er op tijd bij bent, want de voorraad is zeer beperkt. Bestel dus snel de complete set met het officiële certificaat voor slechts € 149,-.

Numismatische specificaties

Prijs: Slechts € 149,-
Metaal: 2x Sterling zilver
Kwaliteit: 2x Frosted Uncirculated
Oplage: Slechts 1.000 stuks
Nominale waarde: 2x 1 Dollar
Diameter: 40 mm
Gewicht: 31,1 gram (1 Troy ounce)
Een unieke munt-in-een-munt set
Loading...
Vul hieronder uw gegevens in

Meer informatie

Geslagen in een speciale muntkwaliteit

Niet alleen de vormgeving van de twee Sterling zilveren munten is innovatief en laat een indruk achter. Er is ook een speciale munttechniek gebruikt om het meesterwerk af te maken. De Canova’s Amor en Psyche muntset is namelijk geslagen in Frosted Uncirculated muntkwaliteit.

Om tot deze hoogwaardige kwaliteit te komen, is de achtergrond op een zeer delicate wijze gezandstraald. Vervolgens is het oppervlakte zorgvuldig gepolijst tot een glanzende afwerking. Dit creëert een opvallend contrast dat het gedetailleerde muntontwerp extra goed doet uitkomen.

Gelimiteerd tot slechts 1.000 exemplaren

Mede door het intensieve productieproces is de oplage van de officiële Amor en Psyche munt-in-een-munt set strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 1.000 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd.

Zoals vaker het geval is, heeft de beperkte oplage juist voor extra veel interesse gezorgd. Sinds de uitgiftedatum is de set dan ook moeilijk te verkrijgen bij handelaren. Eén van onze muntexperts heeft echter een hele kleine partij weten te bemachtigen.

Na een uitgebreide controle is gebleken dat deze stuk voor stuk in een uitmuntende staat verkeren. Reserveer dus snel uw Canova’s Amor en Psyche set in Sterling zilver. Uw waardevolle muntset wordt verzonden in de originele verzamelverpakking en natuurlijk ontvangt u tevens het officiële Certificaat van Echtheid